2011. július 10., vasárnap

Régen írtam...


...és régen alakítottam bármit is, csak a kilométereket gyűjtöttem. Ideje volt egy "ráncfelvarrásnak". Mivel a gép műszakilag már tökéletes volt a külsejével is kezdeni kellett valamit...


A boom-ot - bár tökéletesen megfelelt a célnak - egyenesre cseréltem. Szerintem egyszerűbb és szebb lett. Mivel szerkezeti módosítást már nem terveztem végrehajtani, így ideje volt a fényezésre koncentrálni.
Az eredeti "postás zöld"már nagyon uncsi volt, (és amúgy is csak arra szántam,hogy ne a randabarna alapozóval tekerjek) nem túl nagy fantáziával a jól bevált, és nekem tetsző dzsungel motívumot vittem tovább, némi csavarral.
A színeken variáltam, élénkebb, világosabb, napsütötte benyomást keltve. A környezetem szerint jól sikerült, remélem ti is így látjátok!
További változást jelent az első, kezdetleges fenyődeszka ülésem kicserélése. Nem volt szép, nem volt jó, bár ideiglenesen megfelelt.
Az új ülés 1,5 mm vastag alumínium lemezből készült, sok-sok kalapálással (a családom legnagyobb örömére) de ez legalább pontosan követi a hátam formáját, és nem utolsó sorban sokkal könnyebb, kényelmesebb és jobban néz ki mint az eredeti
Sok a szöveg, jöjjenek a képek.






További agymenéseim folyamatban vannak, a hármas számú fekvőm is alakot öltött. Hamarosan jelentkezem az újabb képekkel. (erre nem kell hónapokat várni)